Our Story | Brainwork Factory

Foto av Declan SunUnsplash

Om oss

Vi finns här för att inspirera och hjälpa dig att skapa och utveckla ditt drömföretag, så att du kan uppnå de stora utmanande målen och resultaten du strävar efter, medan du hjälper din gemenskap av medarbetare, kunder, partners och investerare. Allt genom att bygga ett hållbart företag som genom att vara en fantastisk arbetsplats, ha ett kundbesatt attityd och ständigt försäkra värde, ha möjligheten att förändra världen.

Vi har tre decenniers erfarenhet av CRM i vår ryggsäck. Kontinuerlig utveckling är vårt kännetecken. Det som var nytt igår är dagens historia. Med blicken hela tiden riktad mot horisonten och framtiden, ser vi till att kontinuerligt utvecklas, lära nya saker, att vara i framkant och se till att praktiskt ta tillvara nya idéer, förkasta det som inte fungerar och anpassa det som fungerar till excellens.

Vi siktar mot stjärnorna. Vi rör oss hela tiden i utkanterna av vad som kan anses komfortabelt, eftersom det anses vara obanad terräng. Genom att hela tiden mäta och analysera våra resultat, ser vi till att hålla oss på banan mot uppsatta mål. Med flexibla och agila metoder, ser vi till att vi alltid enkelt kan justera vår gemensamma kurs.

Vi försöker undvika best practices och andra normer, eftersom de begränsar vårt arbete och lätt leder till lösningar som är alltför enkelspåriga. Vad som inte är normalt är vår norm. Vi arbetar fritt utifrån de förutsättningar som ni som vår klient tillhandahåller. Vi skapar lösningar som ska passa ert företag och er verksamhet baserat på vår breda erfarenhet och kunskap.

Om ni bestämmer er för att ansluta er till oss på resan, se till att vara beredd på gropig färd, där du och ditt företag kommer att bli ifrågasatt och utmanad. Inte bekväm mmed det? Antingen så antar ni utmaningen eller så tar ni ett steg tillbaka och fortsätter på er inslagna väg.

Din CRM-guide | Brainwork Factory

Foto av Severin HöinUnsplash


Har du en CRM-utmaning?

Vi ser till att guida dig och ditt företag.

Kom igång med CRM